Certificat energetic Timisoara si judetul Timis

 

i-CErtific – Certificat energetic Timisoara

Date de contact:

Scurta prezentare

i-CErtific.ro ofera servicii de audit energetic si obtinere de certificat energetic Timisoara, precum si in localitatile invecinate. Focusul nostru este pe satisfactia clientului, de aceea punem calitatea pe primul loc, avand in minte si bugetul clientului. Eliberam certificate energetice pentru toate tipurile de imobile

  • garsoniere
  • apartamente
  • case, vile
  • spatii comerciale, industriale etc.

Certificat energetic Timisoara

Numar de auditori energetici atestati: 1;

Principalele localitati in care activeaza:

  • Timisoara, Lugoj, Dumbravita, Ghiroda, Chisoda, Giroc, Mosnita, Sag, San Mihai, Utvin, Remetea Mare, Recas, Buzias, Deta, Faget, Gataia, Jimbolia, Sannicolau Mare, Balint, Banloc, Carpinis, Cenad, Ortisoara, Sag, Teremia Mare, Topolovatu Mare, Varias, Voiteg, Jebel, Ciacova si orice alta localitate din judetul Timis, dar si in Arad.

Preturi

I-CErtific isi doreste sa ofere calitate si profesionalism la preturi aliniate cu piata. Tarifele variaza in functie de locatia imobilului, suprafata, si diversi alti parametri tehnici. Va invitam sa ne contactati telefonic sau prin email pentru a ne oferi detaliile necesare astfel incat sa va putem face o oferta ferma de pret. Eliberarea certificatului de performanta energetica se face in maxim 48 de ore de la vizitarea imobilului si preluarea informatiilor necesare.

Program de lucru:

Echipa i-CErtific ca sta la dispozitie de Luni pana Sambata (inclusiv) in intervalul orar 08:00 – 22:00 pentru a va ajuta sa obtineti un certificat energetic Timisoara.

Pentru a solicita o oferta de pret, va rugam sa ne contactati telefonic, pe email, sau sa completati formularul de cerere.

Certificat energetic

Intrebari frecvente

Este certificatul energetic obligatoriu?

DA, acest document este obligatoriu conform legii in urmatoarele imprejurari: • atunci cand se vinde un imobil (apartament, casa, cladire, etc); • atunci cand se intabuleaza un imobil nou construit.

Cine elibereaza certificate energetice?

Acest act poate fi obtinut doar de la auditori energetici autorizati de MDRAP. Acestia trebuie sa viziteze imobilul in cauza, sa colecteze date specifice pe care apoi sa le prelucreze, iar apoi urmeaza eliberarea documentului.

Ce acte sunt necesare?

Persoana care doreste sa obtina un certificat energetic trebuie sa prezinte urmatoarele acte: copie dupa buletinul de identitate al proprietarului, actul de proprietate / extras de CF, planul releveu al cladirii, si anul punerii in functiune a cladirii (PIF). Acolo unde nu exista un plan releveu, el poate fi intocmit de auditorii din echipa i-CErtific

Care este durata de valabilitate ?

Valabilitatea certificatului este de 10 ani de la data emiterii. In anumite conditii (lucrari majore de reabilitare, etc), se poate emite la cerere un nou certificat care sa reflecte imbunatatirile aduse imobilului.

Daca doriti sa obtineti un certificat energetic Timisoara rapid, confortabil si la pret avantajos, apelati cu incredere la i-Certific!

tags: certificat energetic, certificat energetic Timisoara, certificat.