Certificat energetic Timisoara

i-CErtific – Audit energetic

Date de contact:

Telefon: 0765-503-291
E-mail: office (la) i-certific.ro
Formular contact / Cerere oferta:

  Numele Dvs (necesar)

  Adresa de email (necesara)

  Nr de telefon (necesar)

  Tip imobil

  Alte detalii

  i-Certific – Scurta prezentare

  i-CErtific.ro ofera servicii de audit energetic in Timisoara si Arad, precum si in localitatile invecinate acestora. Focusul nostru este pe satisfactia clientului, de aceea punem calitatea pe primul loc, avand in minte si bugetul clientului. Eliberam certificate energetice pentru toate tipurile de imobile

  • garsoniere
  • apartamente
  • case, vile
  • spatii comerciale, industriale etc.

  Numar de auditori energetici atestati: 1;

  Principalele localitati in care activeaza:

  Timisoara, Lugoj, Dumbravita, Ghiroda, Chisoda, Giroc, Mosnita, Sag, San Mihai, Utvin, Remetea Mare, Recas, Buzias, Deta, Faget, Gataia, Jimbolia, Sannicolau Mare, Balint, Banloc, Carpinis, Cenad, Ortisoara, Sag, Teremia Mare, Topolovatu Mare, Varias, Voiteg, Jebel, Ciacova si orice alta localitate din judetul Timis.

  Preturi certificat energetic Timisoara

  I-CErtific tinteste sa ofere cea mai buna calitate si profesionalism la preturi aliniate cu piata. Tarifele variaza in functie de locatia imobilului, suprafata, si diversi alti parametri tehnici. Va invitam sa ne contactati telefonic sau prin email pentru a ne oferi detaliile necesare astfel incat sa va putem face o oferta ferma de pret. Eliberarea certificatului de performanta energetica se face in maxim 48 de ore de la vizitarea imobilului si preluarea informatiilor necesare.

  Program de lucru:

  Echipa i-CErtific ca sta la dispozitie de Luni pana Sambata (inclusiv) in intervalul orar 08:00 – 20:00.

  Pentru a solicita o oferta de pret, va rugam sa ne contactati telefonic, pe email, sau sa completati formularul de cerere.

  Informatii utile despre certificat energetic Timisoara

  I: Este certificatul energetic obligatoriu?
  R: DA, acest document este obligatoriu conform legii in urmatoarele imprejurari:

  • atunci cand se vinde un imobil (apartament, casa, cladire, etc);
  • atunci cand se inchiriaza un imobil;
  • atunci cand se intabuleaza un imobil nou construit.

  I: De unde se obtine / Cine elibereaza / De la cine cer certificatul de performanta energetica?

  R: Acest act poate fi eliberat doar de catre auditori energetici autorizati MDRAP. Acestia trebuie sa viziteze imobilul in cauza, sa colecteze date specifice pe care apoi sa le prelucreze, iar apoi urmeaza eliberarea documentului.

  I: Ce acte sunt necesare?

  R: Persoana care doreste sa obtina un certificat energetic trebuie sa prezinte urmatoarele acte: copie dupa buletinul de identitate al proprietarului, actul de proprietate / extras de CF, planul releveu al cladirii, si anul punerii in functiune a cladirii (PIF). Acolo unde nu exista un plan releveu, el poate fi intocmit de auditorii din echipa i-CErtific.

  I: Care este durata de valabilitate ?

  R: Valabilitatea certificatului este de 10 ani de la data emiterii. In anumite conditii (lucrari majore de reabilitare, etc), se poate emite la cerere un nou certificat care sa reflecte imbunatatirile aduse imobilului.