Certificat energetic Targu Mures

Pe aceasta pagina puteti gasi informatii utile despre auditori energetici atestati si firme care elibereaza certificat energetic in Tg Mures. Pentru a-i putea gasi mai usor, am listat si datele lor de contact – adresa, telefon, email, website.

Majoritatea auditorilor energetici ofera eliberare de certificate de performanta energetice si servicii de audit energetic pentru diverse imobile: case, apartamente, vile, garsoniere, hale industriale, cladiri administrative etc.

Auditori energetici in Targu Mures

Deneb Cons SRL

Adresa: Tg Mures
Telefon: 0745.251-604
Email: andrei.tamas [at] denebcons.ro


Formular cerere oferta online:

Numele Dvs (necesar)

Adresa de email (necesara)

Nr de telefon

Tip imobil

Alte detalii


Intrebari frecvente legate de certificat energetic

Care sunt actele necesare?

1. Planul Releveu al Cladirii – In caz ca nu detineti unul, auditorii energetici il pot realiza pentru dumneavoastra. 2. CF-ul Cladirii – pentru confirmarea adresei exacte. 3. Anul PIF (anul punerii in functiune) – Daca nu il aveti , acesta poate fi identificat in Certificatul Fiscal obtinut de la primarie.

Cat costa certificatul energetic?

Pretul unui certificat energetic difera de la localitate la localitate. In general, tarifele sunt calculate in functie de tipul imobilului si de marimea sa, si pleaca de la preturi de 100-120 de lei in unele zone, ajungand pana la 300-400 de lei in alte zone din tara pentru un apartament. Pentru cladiri cu suprafete mari, preturile sunt de obicei negociabile.

Ce valabilitate are?

Documentul are o valabilitate de 10 ani din momentul eliberarii, data inscrisa de asemenea in certificat. Atunci cand la un imobil se fac unele lucrari majore de renovare care modifica parametrii energetici masurati anterior, este nevoie de un alt certificat energetic.

Cum se clasifica imobilele dupa performanta energetica?

Dupa performanta energetica pe care o au, imobilele se pot incadra in 7 clase, de la clasa A – corespunzatoare consumului energetic cel mai redus, si ajungand la clasa G – caracterizata de cel mai mare consum specific de energie.

 

Certificat energetic Tg Mures