Promovare online pentru auditori energetici

Bine ati venit pe Certificat-energetic.net, un website dedicat promovarii firmelor si persoanelor fizice autorizate care ofera servicii de audit energetic!

Internetul a „explodat” in ultimii ani, tot mai multa lume folosind aceasta facilitate pentru divertisment, informare, si CUMPARATURI! Indiferent ca sunt in cautarea unui produs sau a unui serviciu, indiferent ca stiu ceea ce vor cumpara sau doar aduna informatii in acest sens, tot mai multi oameni folosesc Internetul pentru a gasi ceea ce cauta. Iar unealta lor favorita in acest sens este Google. De aceea acum, mai mult ca oricand in istoria recenta a Internetului, este important sa apareti in Google atunci cand cineva cauta prestatori ai serviciului pe care il oferiti. Dar nu oricum, ci pe prima pagina a rezultatelor!

Fiti listat pe prima pagina Google la cautari legat de audit energetic / certificat energetic in localitatea Dvs

Indiferent ca aveti deja un website sau nu, Certificat-energetic.net va poate ajuta sa va puneti informatiile de contact intre rezultatele de pe prima pagina Google. Poate va intrebati cum? Este rezultatul unei investitii semnificative de timp, efort si bani – pentru a ne promova site-ul (am inceput in urma cu aproape 3 ani). Acum punem rezultatele la dispozitia Dvs si va oferim optiunea de a inchiria spatiu publicitar pe paginile nostre – care apar in marea lor majoritate pe prima pagina Google.

Ce inseamna mai exact inchirierea de spatiu publicitar? Sa presupunem ca sunteti un auditor energetic care isi desfasoara activitatea in Medgidia. Va punem la dispozitie pagina web „https://www.certificat-energetic.net/certificat-energetic-medgidia/” – iar Dvs o puteti personaliza cu datele si informatiile de contact dorite. Astfel, toti care care viziteaza aceasta pagina vor vedea datele Dvs de contact.

Costuri si beneficii

Acum puteti aparea pe prima pagina a rezultatelor Google pentru un cost infim – incepand de la 20 lei / luna*. Dar haideti sa vedem care sunt avantajele:

  • puteti personaliza pagina web inchiriata cum doriti**: cu texte, imagini, grafice, prezentari, etc.
  • puteti actualiza continutul de pe pagina gratuit
  • primiti un bonus surpriza la semnarea contractului

Ce economii de bani faceti cand alegeti Certificat-energetic.net:

  • nu mai trebuie sa cumparati un domeniu web (economie de 60 lei / an);
  • nu mai trebuie sa cumparati gazduire web (economie de minim 80 lei / an);
  • nu mai trebuie sa comandati un site web (economie de minim 7 – 800 lei);
  • nu mai trebuie sa investiti in servicii de promovare SEO (economie de minim 500 lei / luna, timp de 3-4 luni) pentru a ajunge pe prima pagina Google cu site-ul web.

TOTAL: peste 2500 lei – aceasta este suma minima pe care un business trebuie sa o investeasca pentru a-si contrui un website si pentru a-l promova sa apara pe prima pagina Google. Pretul platit de Dvs la colaborarea cu Certificat-energetic.net:

  • Incepand de la 20 Ron /luna (de la 50 lei / luna pentru orasele resedinta de judet).

Pentru a primi o cifra exacta, va rugam completati formularul alaturat, si un membru al echipei noastre va va raspunde in cel mai scurt timp posibil.