Inchiriaza pagina web

Felicitari daca ai ajuns pe aceasta pagina – Inseamna ca esti un auditor energetic care isi ia business-ul cat mai in serios, si vrea sa obtina cat mai mult de la el, nu doar sa aiba un motiv sa plece de acasa in fiecare dimineata.

Daca scopul tau este sa ai cat mai multi clienti si sa faci cat mai multi bani, iti oferim oportunitatea de a “lua fata” concurentilor tai – Adica de a inchiria pagina web dedicata orasului (sau oraselor) unde iti desfasori activitatea.

Ce inseamna mai exact sa inchiriezi o pagina web?

Inseamna ca datele celorlati auditori energetici listati pe pagina respectiva vor fi sterse, iar tu vei putea sa iti personalizezi cum vrei spatiul, afisand:

  • DOAR datele tale de contact
  • programul de lucru
  • informatii care consideri ca le-ar putea fi utile clientilor
  • imagini
  • videoclipuri
  • si orice altceva iti mai doresti tu

De ce sa inchiriez o pagina web de pe acest website?

O intrebare excelenta, ne bucuram ca ai pus-o! Vezi, noi nu iti inchiriem doar un spatiu pe un website – asa cum fac numeroase alte firme – ci iti inchiriem un spatiu pe o pagina web care beneficiaza de trafic din Google. Si nu orice fel de trafic, ci oameni care cauta un auditor energetic in orasul lor. Am investit foarte mult timp, efort si bani pentru a ne promova site-ul, astfel incat sa apara pe prima pagina Google la cautari de genul “certificat energetic <orasul tau>”, ceea ce ii asigura un flux constant de vizitatori care cauta sa angajeze un profesionist cum esti tu.

Cat costa?

Tarifele sunt cuprinse intre 100 lei / luna si 150 de lei / luna, in functie de orasul care te intereseaza, si traficul lunar de care se bucura pagina respectiva. Evident, mult mai putin comparat cu cei 400 de lei care i-ai plati unei firme de SEO sa iti promoveze website-ul propriu.

De unde stiu daca pagina care ma intereseaza este libera?

Daca ai ajuns pe pagina care te intereseaza, si vezi doar datele unui singur auditor energetic, iar banerul publicitar pentru inchirierea paginii lipseste, inseamna ca pagina respectiva este deja inchiriata. Daca este libera, iti sugeram sa te misti repede si sa o inchiriezi, pentru ca majoritatea paginilor care s-au inchiriat deja nu s-au mai eliberat in ultimii patru ani.

Daca esti interesat sa inchiriezi o pagina web din cadrul site-ului Certificat-energetic.net, te rugam completeaza formularul de mai jos si te vom contacta pentru a discuta mai pe larg. Iar daca pagina care te intereseaza este deja inchiriata, este posibil sa avem solutii alternative.