Certificat energetic sector 4 Bucuresti

 

Like Consulting

Contact:
 

Telefon: 0768.686.091

Email: office@likeconsulting.ro

Formular contact / cerere oferta: Click aici

 

Despre Noi:

 

Like Consulting va pune la dispozitie servicii de audit energetic (solutii de reabilitare energetica, expertiza termoenergetica, eliberare de certificate energetice, etc) la inalte standarde de calitate si preturi pentru orice buzunar. Auditorii energetici Like Consulting au eliberat pana acum peste 2500 de certificate, demonstrand ca suntem un partener serios, si de incredere. Puteti conta pe noi atunci cand vine vorba de audit energetic, indiferent de tipul cladirii (rezidentiale, industriale, etc).

 

 

certificat de performanta energetica sector 4

Grade profesionale auditori energetici atestati: auditori energetici gradul I si gradul II;

Numar de auditori energetici atestati: 2;

 

Locatiile deservite:

Echipa Like Consulting este gata sa intocmeasca rapoarte de audit energetic sau sa elaboreze certificate energetice pentru orice adresa din sectorul 4 Bucuresti.

In afara orasului Bucuresti, va stam la dispozitie si in judetele Ilfov, Calarasi si Teleorman.

Preturi certificat energetic in sector 4:
 

  • Practicam preturi accesibile pentru oricine, incepanad de la 130 de lei – garsoniere, 170 de lei – apartamente cu 4 camere, si 250 de lei – case. Aceste cifre pot varia usor de la caz la caz. Pentru o cotatie ferma de pret, va rugam sa ne contactati telefonic sau pe email cu cat mai multe detalii legate de imobil.

Program de lucru:
Suntem la dispozitia Dvs de Luni pana Sambata, in intervalul orar 07:00 – 22:00.
 

Formular contact / Cerere de oferta:

Numele Dvs (necesar)

Adresa de email (necesara)

Nr de telefon

Tip imobil

Alte detalii

 

Informatii utile:

I: Ce este certificatul energetic si cand / de ce este obligatoriu?
R: Este un document tehnic cu caracter informativ, care incadreaza imobilul (locuinta, apartamentul, cladirea) intr-una din cele 7 clase de eficienta energetica stabilite la nivelul Uniunii Europene. Aveti nevoie de acest document atunci cand doriti sa vindeti sau sa inchiriati un imobil, sau la prima intabulare.

I: De unde obtin / cine elibereaza acest document?
R: Acest document poate fi eliberat doar de catre un auditor atestat MDRAP, in urma vizitarii imobilului si colectarii datelor necesare.

I: Cat dureaza pana obtin documentul?
R: Dupa culegerea datelor necesare, auditorii nostri vor elibera certificatul in maxim 24 de ore, uneori chiar mai repede. Documentul poate fi ridicat gratuit de la sediul nostru din Soseaua Mihai Bravu nr. 62A, sau primit contra cost la domiciliu prin curier.