Certificat energetic Bucuresti

 

AIA Proiect – Birou de proiectare

Contact:

Telefon: 0722.49.44.47

Email: detalii@aia-construct.ro

Formular contact / cerere oferta: Click aici

Website: www.aia-proiect.ro;

Adresa: Intr. Reconstructiei nr. 1, Sector 3, Bucuresti.

Despre Noi:

Cu cele mai multe recomandari pozitive din partea clientilor, AIA Proiect va pune la dispozitie servicii de audit si certificare energetica in Bucuresti si Ilfov. Seriozitatea, promptitudinea si punctualitatea sunt valori pe care AIA Proiect pe promoveaza si pe care toti beneficiarii nostri le-au apreciat.

Toate certificatele elaborate de AIA Proiect se fac dupa inspectarea si evaluarea imobilului de catre auditorul energetic in totala conformitate cu metodologia si legislatia in vigoare.
AIA Proiect este un birou de proiectare în România din 2008 format din oameni tineri si pasionați. Furnizori de servicii de excelență dedicate partenerilor, echipa AIA Proiect este multidisciplinară și acopera cu succes domenii precum arhitectura, ingineria, performanța energetică și evaluarea oferind servicii de proiectare, auditului energetic, evaluare imobiliara și bunuri mobile, studii de specialitate și cadastru.

AIA ProiectGrade profesionale auditori energetici atestati: gradul I si gradul II;    

Numar de auditori energetici atestati: 4;

 

Principalele localitati in care activeaza:  Bucuresti, Otopeni, Voluntari, Tunari, Buftea, Mogosoaia, Chitila, Chiajna, Ciorogarla, Domnesti, Bragadiru, Magurele, Cornetu, Mihailesti, Jilava, 1 Decembrie, Berceni, Frumusani; Pantelimon; Cernica; Glina; Popesti-Leordeni

 

Preturi certificat energetic: discutabile in functie de complexitatea lucrarii.

Apeleaza doar la profesionisti! Apeleaza la AIA Proiect

Program de lucru: Luni – Vineri: 8:30 – 18:00.

Formular cerere oferta:

Numele Dvs (necesar)

Adresa de email (necesara)

Nr de telefon

Tip imobil

Alte detalii