Certificat energetic Targu Mures

Preturile pentru serviciile de audit energetic / intocmirea de certificate de performanta energetice variaza in functie de diferiti factori: tipul de imobil, suprafata, localizarea, etc. Pentru o cotatie ferma de pret, va rugam sa ne contactati pentru a ne oferi mai multe detalii.

Contact:

Telefon: 0744.556-584
Email: vargaimrejanos [at] yahoo.com
Adresa: Piata Republicii, Nr. 19
Formular contact / cerere oferta online: Click aici!

Intrebari frecvente legate de certificat energetic

  1. Care sunt actele necesare?
  1. Planul Releveu al Cladirii – In caz ca nu detineti unul, auditorii energetici il pot realiza pentru dumneavoastra.
  2. CF-ul Cladirii – pentru confirmarea adresei exacte.
  3. Anul PIF (anul punerii in functiune) – Daca nu il aveti , acesta poate fi identificat in Certificatul Fiscal obtinut de la primarie.

2. Care sunt preturile de pe piata?

Pretul unui certificat energetic difera de la localitate la localitate. In general, tarifele sunt calculate in functie de tipul imobilului si de marimea sa, si pleaca de la preturi de 100-120 de lei in unele zone, ajungand pana la 300-400 de lei in alte zone din tara pentru un apartament. Pentru cladiri cu suprafete mari, preturile sunt de obicei negociabile.

3.Ce valabilitate are documentul?

Documentul are o valabilitate de  10 ani din momentul eliberarii, data inscrisa de asemenea in certificat. Atunci cand la un imobil se fac unele lucrari majore de renovare care modifica parametrii energetici masurati anterior, este nevoie de un alt certificat energetic.

4.Cum se clasifica imobilele dupa performanta energetica?

Dupa performanta energetica pe care o au, imobilele se pot incadra in 7 clase, de la clasa A – corespunzatoare consumului energetic cel mai redus, si ajungand la clasa G – caracterizata de cel mai mare consum specific de energie.

 

Certificat energetic Tg Mures

 

Cerere oferta de pret

Numele Dvs (necesar)

Adresa de email (necesara)

Nr de telefon

Tip imobil

Alte detalii

Certificat energetic Targu Mures
5 (100%) 1 voturi