Certificat energetic Giurgiu

Cereti oferta de pret

In aceasta pagina voi prezenta informatii utile despre auditori energetici atestati si firme care elibereaza certificat energetic pentru clienti din judetul Giurgiu.

Lista contine acei auditori energetici atestati si firme care au acceptat inscrierea pe acest website si care au trimis informatiile solicitate.

Corectitudinea informatiilor din aceasta pagina depinde de cat de corecte au fost informatiile primite de la firme si auditorii energetici care s-au inscris.

In cazul in care ati observat ca informatiile despre firma dumneavoastra contin date incorecte sau care trebuie actualizate, va rugam sa ne contactati pentru remedierea situatiei.

Certificate energetice in Giurgiu – lista de firme

DL&D Instal SRL

Denumirea firmei: DL&D Instal SRL;

Grade profesionale auditori energetici atestati: gradul I IC;

Numar de auditori energetici atestati: 2;

Principalele localitati in care activeaza: Giurgiu, Sabareni , Bolintin, Joita, Sabareni, Bacu, Cosoba, Calugareni, Adunatii-Copaceni etc.;

Date de contact:

 
 
 
 
 
 
 

Preturi certificat energetic: Pretul pentru eliberarea unui certificat de performanta energetica este situat intre 250 lei (garsoniera) si 350 lei (apartament cu 3-4 camere).
Pentru cladiri unifamiliale avand suprafata desfasurata de maxim 200 m2, pretul este de 400 lei.
Pentru celelalte categorii de cladiri, pretul este de 1 – 2 lei/m2, in functie de destinatie, utilitati si marimea cladirii.

Scurta prezentare: Suntem o firma de consultanta si proiectare in instalatii pentru constructii, avand atestat de auditor energetic incepand cu anul 2010.
In acesta perioada au fost intocmite de catre specialistii nostri un numar de aproximativ 1.100 certificate de performanta energetica (pana la 1.08.2014 ) pentru apartamente si cladiri diverse.
Program de lucru: luni – sambata: 8:00 – 18:00.

Enermed Impex SRL

Enermed Impex SRL - certificat energetic, audit energetic, termografie in constructiiDenumirea firmei: Enermed Impex SRL;

Grade profesionale auditori energetici atestati: gradul I C+I (constructii si instalatii);

Numar de auditori energetici atestati: 2;

Principalele localitati in care activeaza: Giurgiu, Ghimpati, Adunatii-Copaceni, Calugareni, Bolintin-Vale, Mihailesti etc.;

Date de contact:

 
 
 
 
 
 
 

Preturi certificat energetic: Costurile de intocmire ale unui certificat energetic depind de tipul si destinatia cladirii/unitatii de cladire pentru care este realizat, variind intre 1…6 lei/m2.

Scurta prezentare: Durata de realizare a unui certificat energetic este de maxim 24 ore, putand fiind redusa la cateva ore la cerere.
Program de lucru: luni – duminica: 8:00 – 20:00.

Publicitate