Certificat energetic sector 2 Bucuresti

 

Like Consulting

Contact:

Telefon: 0768.686.091

Email: office@likeconsulting.ro

Formular contact / cerere oferta: Click aici

Despre Noi:

 

Like Consulting va pune la dispozitie servicii de audit energetic (solutii de reabilitare energetica, expertiza termoenergetica, eliberare de certificate energetice, etc) la inalte standarde de calitate si preturi pentru orice buzunar. Auditorii energetici Like Consulting au eliberat pana acum peste 2500 de certificate, demonstrand ca suntem un partener serios, si de incredere. Puteti conta pe noi atunci cand vine vorba de audit energetic, indiferent de tipul cladirii (rezidentiale, industriale, etc).

 

certificat de performanta energetica sector 2

Grade profesionale auditori energetici atestati: auditori energetici gradul I si gradul II;

Numar de auditori energetici atestati: 2;

Locatiile deservite: Echipa Like Consulting este gata sa intocmeasca rapoarte de audit energetic sau sa elaboreze certificate energetice pentru orice adresa din sectorul 2 Bucuresti. In afara orasului Bucuresti, va stam la dispozitie si in judetele Calarasi, Teleorman, Dolj, Olt, Ialomita, si Hunedoara.

Preturi certificat energetic in sector 2:

  • Practicam preturi accesibile pentru oricine, incepanad de la 130 de lei – garsoniere, 170 de lei – apartamente cu 4 camere, si 250 de lei – case. Aceste cifre pot varia usor de la caz la caz. Pentru o cotatie ferma de pret, va rugam sa ne contactati telefonic sau pe email cu cat mai multe detalii legate de imobil.

Cat dureaza pana obtin documentul?

Dupa culegerea datelor necesare, auditorii nostri vor elibera certificatul in maxim 24 de ore, uneori chiar mai repede. Documentul poate fi ridicat gratuit de la sediul nostru din Soseaua Mihai Bravu nr. 62A, sau primit contra cost la domiciliu prin curier.

Program de lucru:

Suntem la dispozitia Dvs de Luni pana Sambata, in intervalul orar 07:00 – 22:00.

Formular cerere oferta de pret

Numele Dvs (necesar)

Adresa de email (necesara)

Nr de telefon

Tip imobil

Alte detalii

Informatii utile

Ce este un certificat energetic

Certificat EnergeticCertificatul de performanta energetica (certificat energetic) este un document, cu valabilitate de 10 ani, care atesta performanta energetica a constructiilor (cladirilor).

Desigur ca sunteti familiarizati cu clasele energetice de la electrocasnice. Ceva asemanator este si in cazul cladirilor.

Acestea se impart in clase energetice, de la A la G, unde in clasa A sunt cele mai performante cladiri din punct de vedere energetic.

Acest document se obtine de catre proprietar/investitor/administratorul cladirii/unitatii de cladire.

Obligativitatea detinerii unui certificat energetic

Obligativitatea detinerii acestui document a fost introdusa prin Legea 159 /2013, care modifica Legea nr. 372/2005.

Este obligatoriu sa detineti un certificat energetic pentru cladirile care se construiesc, se vand, se inchiriaza sau sunt supuse unor renovari majore.

In cazul lipsei unui astfel de document la incheierea unei vanzari-cumparari, contractul este supus nulitatii relative si poate fi atacat in instanta.

Detalii suplimentare pot sa va furnizeze specialistii in domeniu, auditorii energetici atestati.

Auditori energetici atestati

Conform legii, acest certificat energetic se elibereaza doar de catre auditori energetici atestati.

Acestia sunt incadrati in gradele profesionale I sau II.

Lista de auditori energetici atestati poate fi consultata pe site-ul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice: lista auditorilor energetici atestati.

Legislatia privind certificatul energetic

Principalele reglementari legale in domeniu sunt:

Legea nr. 372/2005 republicata – privind performanta energetica a cladirilor;

Legea nr. 159/2013 pentru modificarea si completarea Legii nr. 372/2005 -privind performanta energetica a cladirilor.

Ordonanta nr. 13/2016 a Guvernului Romaniei pentru modificarea si completarea Legii nr. 372/2005 privind performanta energetica a cladirilor, care prevede obligativitatea afisarii certificatului energetic intr-un loc vizibil pentru toate cladirile vizitate in mod frecvent de public: proprietari ai cladirilor de interes si utilitate publica (spitale, cladiri de invatamant etc.) dar si alte imobile vizitate in mod frecvent de public: cladiri de birouri, de comert, hoteluri, restaurante, constructii destinate sportului, precum si orice alte constructii vizitate frecvent de public si care sunt consumatoare de energie, indiferent daca proprietatea este privata sau de stat..

De asemenea, tot prin Ordonanta nr. 13/2016 se instituie obligativitatea punerii in aplicare in perioada de valabilitate a certificatului energetic a recomandarilor stabilite in acest certificat de performanta energetica.

Amenzile pentru neafisarea certificatului energetic in mod vizibil la aceste tipuri de imobile cresc pana la suma de maxim 2500 lei.

Cine doreste, poate studia in amanunt aceste legi, precum si alte reglementari tehnice si legale, pe site-ul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP): detalii aici.

Cartiere si strazi deservite in Sectorul 2 Bucuresti:

  • Cartiere: Pantelimon, Colentina, Iancului, Tei
  • Sosele: Andronache, Colentina, Dobroesti, Electronicii, Fabrica de Glucoza, Fundeni, Gherase, Iancului, Mihai Bravu, Morarilor, Pantelimon, Pipera, Stefan cel Mare, Vergului.
  • Bulevarde: Basarabia, Carol I, Chișinău, Dacia, Ferdinand I, Gara Obor, Ghica Tei, Lacul Tei, Pierre de Coubertin, Dimitrie Pompeiu (mat.), Pache Protopopescu.
  • Cai: Floreasca, Mosilor.

Certificat energetic sector 2 Bucuresti
Stabiliti un rating pentru aceasta pagina.